Gézaháza, Hubertus Fogadó

Sokak számára ismerősen cseng Gézaháza neve, ami népszerű turista célként élt a köztudatban akár még a hatvan-hetvenes években is. Számos turistacsoport megfordult itt, vagy éppen KISZ- táborok diákjai, de előfordul, hogy az idősebb generáció egy-egy tagja emlékszik vissza meghatottan Gézaházán kötött házassági ceremóniájukra. 2017-ben a 12 hektáron fekvő, egykori Eszterházy birtok ismét kitárta kapuit a túrázni, pihenni vágyók előtt és az egykori turistaház rusztikus erdei fogadóként éledt újjá. A hajdani, 19. századi épületek között a Hubertus fogadó a XXI. század elvárásainak megfelelő kényelemmel várja vendégeit.

A fogadóról

A hatalmas fák között álló, 450 nm-es erdei fogadóban 8 db fürdőszobás szoba (2,3 és 4 ágyas) és egy nagy tetőtéri helyiség (pótágyakkal közös hálótérré alakítható) nyújt szálláslehetőséget. A fogadó melletti kis apartmanház 4-6 fő részére nyújt komfortos szállást. A fogadó tágas, fákkal körülvett udvarán tűzrakó-hely és bográcsozási lehetőség is biztosított, a fák között túraútvonalakra lehet csatlakozni. A birtok egyéb részein gazdálkodás és állattartás folyik, szarvasmarhákat és lovakat tartunk. A fogadó erdei környezetben van, ahol a vendégeink tökéletesen ki tudnak szakadni a hétköznapokból, ennek megfelelően a térerő és WIFI-kapcsolat is korlátozott, a madárcsicsergés és a természet közelsége viszont határtalan!

Rendezvények

Számos tábor, csoportos esemény kap helyet a fogadóban, születésnapok, baráti találkozók, céges események, esküvők. Közösségi tereink és a fogadó udvara kiválóan alkalmas zártkörű rendezvények megtartására. A fogadó kibérlése esetén lehetőség van a konyha egyéni használatára, illetve külső ellátás (catering) bevonására is. Várjuk megkeresését elérhetőségeinken >>>

dávid-évi-hubertus-fogadó-vezető-bakony-erdei-vendégház-romantikus-erdei-vendégház

Történetünk

A Hubertus Fogadó hajdan turistaház volt, majd néhány elhagyatott év után 2017-ben került felújításra, hogy rusztikus erdei fogadóként éledjen újjá. Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hisz e csodás helyet vezetve sok-sok vendégnek szerzünk szép pillanatokat, akár egyéni pihenésről, akár egy táborról, vagy esküvőről legyen szó. Gézaháza azért is különleges hely számunkra, mert mi is itt ismerkedtünk meg és nem is olyan régen, a saját esküvőnket is itt tartottuk.

A fogadó felújításánál fontos szempont volt számunkra, hogy mind a közösségi terek, mind a szobák kellően komfortosak legyenek, mégis megőrizzük a hely szellemét és az erdei, rusztikus hangulatot. A visszajelzések alapján sikerült megvalósítani az elképzeléseinket, és vendégeink igazán otthonosan érzik magunkat nálunk. Egyre több visszatérő csoportunk van, és számos pár választja a fogadót esküvői helyszínül is. Csodás érzés, hogy ez a hely a béke, otthonosság és jó együttlétek szigete lett!

Szeretettel várjuk leendő vendégeinket!

Évi & Dávid