Gézaháza Lovasudvar

Lovas táborok

Lovas kalandtáboraink nem csak lovagolni tudókat várnak, hiszen a lovak gondozása, ápolása, lovaglási oktatás mellett kézműveskedéssel, közös túrázással is színesítettük a tábor programját. 2020-ban két időpontban is megrendezzük a lovas kalandtábort, július 05-10. és augusztus 09-14. napokon.

Lovak bértartása

Lovasudvarunkban nem csak saját lovainkat gondozzuk, számos partnerünk lovainak bértartásáról is gondoskodunk. Ez a szolgáltatásunk egyre népszerűbb, hiszen mind többen választják a lovaglást és lótartást, mint hobbit. Bértartott lovainkról természetesen a legnagyobb szeretettel és odafigyeléssel gondoskodunk.

Lovas terápia

Okleveles lovas terapeutánk nem csak lovagoltatásban, lovas oktatásban, de a lovas élmény terápiás módon történő alkalmazásában is kiváló. Szakmai segítséggel a lovak terápiás alkalmazása hatalmas eredményt tud elérni. Lovas terápia igénye esetén érdeklődjön a fogadó elérhetőségein, Kovács Kriszta lovas terapeutánál.

Gézaháza Lovastábor

Megközelítés, elérhetőség

Gézaháza

Látogatóink Csesznek közelében, a Veszprém és Győr városát összekötő 82 főút közvetlen közelében találnak minket. Gézaháza megközelíthető Budapestről és Győr felől is, részben autópályán, részben főúton.

Lovastábor, lovasterápia, lovaglás oktatás időpontegyeztetésre kérjük a +36-30-513-1934 számon érdeklődjenek!